Styret

Presentasjon av styretThomas Gudmundsen
MTUG ledes av Thomas Gudmundsen.

Til daglig er Thomas rådgiver i EVRY Cloud Services. Han veileder kunder i bruk av skytjenester som Office 365, Enterprise Mobility and Security og IaaS.

Thomas har også bred kompetanse på Core Infrastructure og datasenterprodukter – samt klientstyring og OS deployment.

Han er også Microsoft Regional Director –en tittel som gis av Microsoft til erfarne, tekniske ressurser med bred kompetanse på Microsoft-teknologi.Tommy Finsen
Tommy er Lead Cyber Security Engineer i Sopra Steria, og har en variert Core Infrastructure-kompetanse basert på Microsoft-teknologi.
Han har i flere å ledet MTUGs gruppe for sikkerhetsteknologi.


Morten P. Ruud
Morten er Senior Infrastructure Engineer i Sopra Steria og jobber primært med Windows PowerShell og ConfigMgr. Morten har 16 års erfaring fra bransjen, med bakgrunn fra Bravida, Umoe IKT og Atea. På fritiden liker han å koble av med å mekke og pusse litt på veteranbilene sine.

 
Ernesto
Gonzalez Benitez

Ernesto jobber for Universitetet i Oslo og har i mange år hatt fokus på systems management med blant annet System Center Configuration Manager.


Michael Arntzen
Michael Simon Arntzen jobber hos EVRY med spesialisering innenfor Identity Lifecycle (Active Directory, Azure AD m.m.). Michael startet sin karriere 2004 i Oslo og har jobbet med alt fra SMB kunder til Enterprise miljø med tanke på Norsk standard J.
Flyttet til Vest (Bergen) 2016 hvor fritid går til familie, holde seg up-to-date på tech siden.


Jan Ketil Skanke
Jan Ketil er seniorkonsulent hos Lumagate. Han jobber med implementasjon av Enterprise Mobility-løsninger samt teknisk presale og prosjektledelse.
Han ble i 2016 MVP innen Enterprise Mobility.

 

The Microsoft tech community